5 perc reflektorfény - Ifjú tehetségeink

5 perc reflektorfény - Kocsis Dénes

Végül, de nem utolsósorban pedig a 2019-ben Az évad férfi főszereplőjének járó Honthy-díjjal kitüntetett Kocsis Dénes válaszolt villáminterjú-kérdéseinkre. Elmesélte, milyen a színpadon a legdrámaibb pillanatban halálnemet váltani, mivel tölti idejét a házi karanténban, és hogy szerinte miért tud egy színész a magánéletben olyan jól odafigyelni a másikra. Reméljük, sokaknak tetszett a sorozatunk, és kicsit közelebb tudtuk hozni Önökhöz kedvenc fiatal színészeiket!

5 perc reflektorfény - Bojtos Luca

Interjúalanyunk ezúttal Bojtos Luca, aki az idei évadban többek között a Csárdáskirálynő Stázi grófnője, a Luxemburg grófjában pedig Juliette szerepében lépett színpadra. Olvassák szeretettel pozitív, energiát és lelkesedést sugárzó gondolatait!

5 perc reflektorfény - Pesák Ádám

A színész mindössze 11 éves volt, amikor először lépett színpadra, és 2013 óta a Budapesti Operettszínház tagja.

5 perc reflektorfény - Kardffy Aisha

Az egyik legfiatalabb színésznőnktől is megkaptuk a villámválaszokat. Kardffy Aisha a Pesti Broadway Stúdióban végzett 2018-ban, és mindössze 17 évesen debütált nálunk.

5 perc reflektorfény - Erdős Attila

Az interjúból kiderül, hogy milyen valóságos tud lenni egy rémálom, hogy művészünket olykor nagyítóval kell keresni, ha a nyomára akarunk bukkanni, de megtudhatják azt is, hogyan készül a Tyüttyölt ratyli...

5 perc reflektorfény - Kiss Diána

Villáminterjú sorozatunk következő művésze Kiss Diána, aki csak az idei évadban olyan fontos előadásokban szerepelt, mint például a Mágnás Miska, Csárdáskirálynő, János vitéz, vagy A chicagói hercegnő. Olvassák szeretettel gondolatait!

5 perc reflektorfény - Angler Balázs

A mai interjúalanyunk már alig várta, hogy a La Mancha lovagjában lépjen színpadra, többek között a Tükörlovag szerepében. Most azonban marad az új életritmus és új élettér kialakítása ? öröm az ürömben, ahogy fogalmazott.

5 perc reflektorfény - Gubik Petra

Villáminterjú sorozatunk következő művésze Gubik Petra, aki csak ebben az évadban olyan sikeres előadásokban szerepelt, mint például a Dorian Gray, Elfújta a szél, Szegény Dzsoni és Árnika, Isván a király, vagy éppen a Menyasszonytánc és a Tajtékos dalok.

5 perc reflektorfény - Dénes Viktor

Dénes Viktorral készített villáminterjúnkban kiderül hogy a Csárdáskirálynő Bónija mivel tölti a felszabadult idejét, mit keresett régen a beduinok sátrában, valamint hogy számára a felelősségtudat miért fontosabb még az élményeknél is.

5 perc reflektorfény - Széles Flóra

Széles Flóra tavaly végzett a színművészeti egyetemen, de már olyan fontos előadásokban szerepelt, mint a Csárdáskirálynő, Szegény Dzsoni és Árnika vagy éppen a Tajtékos dalok, amelynek nagysikerű premierje éppen az utolsó előadásunk volt!

5 perc reflektorfény - Gömöri András Máté

Gömöri András Máté ebben az évadban már tíz különböző daraban lépett színpadra. Olvassák szeretettel sorozatunk legújabb interjúját!

5 perc reflektorfény - Süle Dalma

Elsőként Süle Dalmát kérdeztük, aki most februárban Grigori Frid Anne Frank naplója című mono-operájában debütált nálunk.

A Budapesti Operettszínház fenntartója a Magyar Állam, irányító szerve az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI)

X